Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Svunna och vunna etapper

Många besökare på båtmässan Allt för sjön var nyfikna på Volvo Ocean Race och segelbåten Ericsson 1. Uppskattningsvis passade bortåt 15 000 personer på att ta sig en titt inuti den mäktiga båten, som tillhör världens snabbaste havskappseglare – ett epitet som den ledande Ericsson 3 för tillfället lever upp till i etapp fem av den pågående seglingstävlingen. På Hurra! lämnar vi etapp mässa bakom oss och seglar vidare mot nya uppdrag för Volvo Ocean Race Stockholm Stopover.

Just nu producerar vi exempelvis annonser, skyltar, programtidning och profil- och marknadsföringsmaterial inför hamnstoppet i Stockholm. Lite senare under våren kommer vi att sätta upp en ”Info Point” i Sverigehuset i Kungsträdgården, där vi på olika sätt kommer att kommunicera vad som händer när ”racet” är stan.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies