Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Personalnytt

Karolina är tillbaka på copystolen, medan Johan och Kajsa drar vidare mot nya äventyr.

Från och med den 17 augusti är Karolina Nordwall tillbaka efter ett års mammaledighet. Det betyder att vi säger tack och hej till Kajsa Olofsson. Johan Täppmark hittar man numera på Berghs, där han ska utveckla sina skapartalanger ytterligare. Lycka till och på återseende önskar vi på Hurra!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies