Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! Stockholms stad valde oss!

Fem reklambyråer valdes ut vid Stadsledningskontorets upphandling av produktion av kommunikationstjänster i våras. Vi är stolta och glada över att vara en av dem! Uppdraget omfattar allt från framtagning av enklare foldrar till hela kampanjer.

Avtalet gäller ett par år och omfattar åtta bolag och förvaltningar inom Stockholms stad.

Hurra! har många års erfarenhet av uppdrag för statliga myndigheter och kommunala bolag. Stockholms Hamnar, Energimyndigheten och Nynäshamns kommun är exempel på kunder som vi arbetar med idag.

Vi har även samarbetat med Stockholms stad vid tidigare tillfällen, bland annat i samband med Volvo Ocean Race Stockholm Stopover 2009.

I somras tog vi även initiativ till den 300 kvadratmeter stora Stockholmspaviljongen, där Stockholms stad och andra medverkande presenterade aktuella bygg- och miljöprojekt inom ramen för Vision 2030.

Nu ser vi fram emot ett gott och utvecklande samarbete med många spännande uppdrag för Stockholms stad!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies