Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Film för ÅF Infrastruktur

Inför Nordic Rail Future Transport i oktober 2009 producerade Hurra! en film för ÅF Infrastruktur, som medverkade på mässan. Filmen togs fram i enlighet med det övergripande temat i montern – ÅF Golden League – med devisen ”En vinnande partner från start till mål” och har även visats i andra sammanhang.

I montern arrangerades även en tävling i reaktionssnabbhet som knöt an till Golden League-temat. Hurra! ansvarade för utformning och produktion av monter inklusive aktiviteter samt övrigt innehåll som inbjudan, broschyrer, skyltar, mingelkort med mera.

ÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future Transport
Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies