Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Mässmonter med friidrottstema

ÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future TransportÅF Nordic Rail Future Transport

Hurra! ansvarade för ÅFs monter på Nordic Rail Future Transport i oktober 2009. Vårt uppdrag var att skapa en monter med utgångspunkt från ÅF som huvudsponsor för Golden League och häcksprintern Sanna Kallur som ÅF-medarbetare och frontfigur. Vi skapade en besöksvänlig mötesplats med sportkaraktär som liknade en friidrottsarena. En matta i form av en löparbana, startblock, startpistol och häckhinder bidrog till rätt känsla. Inför mässan producerade vi även annonser, en kortfilm som knöt an till ÅFs verksamhet med målinriktade konsulter samt informationsmaterial.

Med hjälp av startblocken anordnade vi en reaktionssnabbhetstävling i montern. Medan besökarna väntade på resultatet på tävlingstavlan tittade de på filmen, pratade med ÅFs representanter samt tog del av informationsmaterialet. Här fanns även en bardisk samt ett utrymme för enskilda samtal. Montern var mycket uppskattad och tävlingen lockade ett stort antal ”sprinters” som hamnade i ÅFs kundregister.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies