Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Grafisk profil för Energimyndigheten

Energimyndigheten tar hjälp av Hurra! för att se över sitt grafiska profilprogram, som styr all extern kommunikation, samt produktion av en grafisk manual.

I uppdraget ingår bland annat att se över typsnitt, dekorfärger, bildpolicy samt grafisk form. Vi ska även ge förslag kring tillämpning av den grafiska profilen i webbaserade lösningar och elektroniska nyhetsbrev. Samtliga regler och riktlinjer ska sammanställas i en manual. Även tryckning ingår i jobbet.

Hurra! är sedan 2006 upphandlade av Energimyndigheten. Vi har sedan dess producerat en stor mängd rapporter, broschyrer och utställningsmaterial.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies