Ökat ansvar för Spåradiskt – nr 1/10 på gång

Spåradiskt är namnet på Strukton Rails kund- och personaltidning, som kommer ut fyra gånger per år. Hurra! har producerat tidningen sedan 2003. 2007 gjorde vi om formen och från och med 2010 växer vårt ansvar ytterligare.

Tidningen vänder sig till Struktons medarbetare och kunder i Sverige, Norge och Danmark med reportage om aktuella uppdrag, personporträtt och notiser.

Hurra! har idag en övergripande redaktionell roll där vi planerar innehåll och utvecklar teman och artiklar tillsammans med vår uppdragsgivare. Vi styr sedan hela produktionsprocessen med formgivning, textredigering, kontakter med frilansskribenter och fotografer, bildval, bildinköp, grafisk produktion samt ansvar för tryckning och distribution.

Just nu pågår produktionen av Spåradiskt nr 1/10.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies