Hurra! Stockholms Hamnar valde oss – igen!

2010 började bra med ett glädjande besked från Stockholms Hamnar, som upphandlat reklambyrå under hösten 2009. Vårt nästan femtonåriga samarbete löper vidare minst två år till!

Mycket har hänt inom Stockholms Hamnar på femton år. På Hurra! har vi med åren byggt upp ett stort kontaktnät och samlat på oss goda kunskaper om branschen, företaget och dess olika marknader.

Stockholms Hamnar driver idag flera spännande utvecklingsprojekt – en ny godshamn på Norvikudden i Nynäshamn, utbyggnad av Värtapiren, expansion i Kapellskärs Hamn samt en omfattande renovering av Strömkajen. För Hurra! betyder det framtagning av en stor mängd informationsmaterial, bland annat för kommande utställningar och mässor.

Andra aktuella uppdrag är årsredovisningen för 2009, material för Green Port 2010 – ett internationellt miljöevent i Stockholm, invigning av båthållplatser, rekryteringsmaterial samt Blue Line – ett koncept som visar kryssningsresenärer vägen från hamnen till centrum.

Den nya upphandlingsperioden inleddes med en gemensam utvärdering av vårt samarbete för att effektivisera det ytterligare – i framtiden ska vi fungera och prestera ännu bättre tillsammans!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies