TrainDrivers nya webbplats

TrainDrivers webbplats

TrainDrivers ville uppdatera sin webbplats och vände sig till oss. Uppdraget skedde i två steg. Vi samlade in fakta, bland annat genom en intervju med vd Janne Berg försommaren 2009 och sedan producerade vi innehåll samt själva webbplatsen januari–mars 2010.

I vårt uppdrag ingick att samla in information för innehåll, intervjua Janne Berg, skriva text, skapa ny struktur och design av webbplats. Hela webbplatsen skapades i statisk html för att därefter levereras till en programmerare som implementerade TrainDrivers intranät-databas på webbplatsen.

TrainDriver, ett bemanningsföretag för lokförare, har anlitat oss för reklam och information sedan 2006 då vi skapade två annonser samt en företagsbroschyr till dem.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies