Grafiska profilmanualer…

…är ett hett ämne på Hurra! just nu. Inte mindre än fyra av våra kunder – Energimyndigheten, Hjälpmedelsinstitutet, Strukton Rail och Stockholms Hamnar – behöver nya manualer. Produktion pågår för fullt. Men vi gör förstås en hel del annat också.

För Stockholms Hamnars räkning har vi som vanligt flera parallella uppdrag. Vi arbetar bland annat med ett så kallat ”puff-koncept” för deras nya webbplats, en film om Frihamnens historia, en modell för Kapellskärs Hamn samt vepor och skyltar till ett flertal platser i stan.

Annonser, en digital företagspresentation och vårens nummer av tidningen Spåradiskt är på gång för Strukton Rail.

Exempel på andra aktuella projekt är en ny webbplats för bemanningsföretaget TrainDrivers och två broschyrer för ÅF Infrastruktur. Inom kort börjar vi även arbeta med TYAs monter samt övrigt material till lastbilsmässan i augusti.

Vill du veta mer? Slå oss en signal!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies