Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Invigning av båthållplatser

Invigning av båthållplatser

Den 25 maj invigdes tre båthållplatser av Ulla Hamilton, miljö- och trafikborgarråd i Stockholms stad samt ordförande i Stockholms Hamnar. Inom en månad kommer över tjugo nya båthållplatser vara tillgängliga längs stadens kajer. Hurra! har designat hållplatsskyltarna.

Bakom båthållplatserna står Stockholms Hamnar som vill öppna möjligheten för stockholmare och turister att transportera sig via vattenvägarna – till skärgården och andra stadsdelar. De få öppna kajplatser som finns idag är hårt belastade.

Båthållplatserna ska fungera precis som övriga hållplatser för buss, tunnelbana och tågtrafik. Här kan både privat- och yrkesmässig trafik släppa på och av passagerare. Det är upp till den kommersiella trafiken att lägga om och etablera sina linjer, i dagsläget finns inga generella tidtabeller.

Hurra! har designat skyltarna i samarbete med skylttillverkaren och Stockholms Hamnar. De bågformade skyltarna är 2,5 meter höga och cirka 1 meter breda. Överskyltarna visar tydligt med text och illustration att båtar får stanna till. Här står även den aktuella hållplatsens namn. På underskyltarna finns en karta där övriga båthållplaster är utmärkta.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies