Hänt sen sist!

Energimyndighetens och Hjälpmedelsinstitutets grafiska manualer är klara. I samma veva lanserades TrainDrivers och CashButlers webbplatser. Och en rad andra spännande projekt pågår för fullt. Klicka till höger för att läsa mer.

Projekten passerar i rask takt på Hurra! – precis som de ska. I juni lanserades nya webbplatser för bemanningsföretaget TrainDrivers och CashButler – företaget som står bakom konceptet med dCash. Ta en titt på traindrivers.se respektive cashbutler.se.

Samtidigt levererades både Energimyndighetens och Hjälpmedelsinstitutets grafiska manualer. Resultatet kan du se i vår portfolio här på hurra.se.

Ett annat nyligen avslutat projekt är ”Öppen container på stan”, en utställning på Skeppsbron den 3–5 juni. Här beskrevs ”varans väg via Stockholms Hamnar”, med hjälp av exemplet kaffe från böna till kopp – från Brasilien till din butik. Medverkande var Stockholms Hamnar, Arvid Nordquist, DB Schenker, Hutchison Port Holdings, Bricmate och Hamburg Süd.

Flera andra uppdrag för Stockholms Hamnar pågår – en hel del handlar om den planerade godshamnen Stockholm-Nynäshamn, Norvikudden. Stockholms Hamnar medverkade bland annat under Almedalsveckan i Visby med en utställning på temat ”Den naturliga vägen till Stockholm”. Skyltar, vykort och en bok med frågor och svar hade tagits fram av Hurra!.

Vi arbetar även med Strukton Rails kund- och personaltidning Spåradiskt – nummer 2 levererades lagom till midsommar och nummer 3 planeras för fullt. För Strukton Rail producerar vi även en digital företagspresentation, faktafoldrar, en grafisk manual samt flera annonser.

För TYA (Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd) har vi tagit fram en annonskampanj om djurtransporter. Vi arbetar även med TYAs monter inklusive skyltar och övrigt material för lastbilsmässan på Elmia i Jönköping i slutet av augusti. Produktionen av de sju årliga branschkatalogerna pågår.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies