Stockholm Stopover – årets eventarena!

Stockholm har av branschorganisationen Eventakademin utnämnts till årets eventarena. Priset delades ut för Volvo Ocean Race Stockholm Stopover 2009 som Hurra! hade det grafiska ansvaret för.

I uppdraget, som inleddes sommaren 2008 och pågick till och med evenemanget i juni 2009, ingick bland annat en annonskampanj, utställningsmontrar för två mässor, en så kallad ”infopoint” i Kungsträdgården, kontorsmaterial, en reklamspot på sportkanalen ESPN, vepor och skyltar i evenemangsområdet med mera. Flera undersökningar visar att Stockholm Stopover levde upp till målsättningarna med god marginal. Evenemanget fick bland annat mycket höga betyg när det gällde den grafiska profilen.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies