Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Säljmaterial för Skanska

Hurra! ska under vintern ta fram säljmaterial för Skanska Sverige. Materialet ska marknadsföra företagets ”gröna lösningar” för husprojekt.

Materialet ska göra det lättare för Skanskas säljare att erbjuda dessa gröna lösningar i husprojekt för sina kunder. Målgruppen består av fastighetsägare med fokus på kontorshus och andra kommersiella husägare eller byggare samt i viss mån professionella bostadsbyggare. Säljmaterialet ska bestå av 8–11 Publisher- och PowerPoint-filer.

Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete med Skanska!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies