Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Nya kunder – fler utställningar!

Just nu arbetar vi för fullt med utställningar för Elite Hotels, Bosch och Stockholms Hamnar. Elite Hotels och Bosch är nya kunder som vi har fått förtroendet att skapa monterlösningar åt. Kom och se resultatet på TUR-mässan, Nordiska Trädgårdar och Allt för sjön!

Elite Hotels medverkar på TUR-mässan i Göteborg 24–27 mars, med en monter på 30 kvm. Här presenteras bland annat det nya designhotellet Elite Eden Park Hotel som öppnar i Stockholm i maj. TUR-mässan är Skandinaviens ledande mässa för resor, turism och möten.

Nordiska Trädgårdar går av stapeln på Stockholmsmässan samma helg, 24–27 mars. För Boschs 100 kvm stora monter har vi skapat en lösning med hus, altan och tomt. I montern visas några av företagets kommande produkter.

Vi har även tagit fram en miniutställning för Stockholms Hamnar, som gästar Visit Skärgårdens monter på Allt för sjön, Stockholmsmässan, 3–13 mars.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies