Nya kunder – MegaCard och Norrtälje Energi!

I april inledde vi samarbeten med MegaCard och Norrtälje Energi – Hurra! MegaCard är ett svenskt bolag i kortbranschen med kompetens inom kortdesign, råkortsproduktion, produktionsteknik, projektledning, RFID, kvalitet, logistik, distribution med mera. Norrtälje Energi är ett kommunalt bolag som säljer el i hela Sverige samt bredband och fjärrvärme i Norrtälje kommun.

Först ut för MegaCard är en broschyr som presenterar företagets kortlösningar gentemot banksegmentet. Fler uppdrag väntar under våren och sommaren.

För Norrtälje Energi har vi producerat en folder om attraktiva fjärrvärmetomter på Björnö utanför Norrtälje. Här erbjuder HSB i samarbete med Norrtälje Energi byggklara tomter där fjärrvärme, el och bredbandsfiber ingår i priset.

Vi ser förstås fram emot ett fortsatt gott samarbete med både MegaCard och Norrtälje Energi!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies