Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Premiärjobb för Grontmij

Grontmij – Miljö och infrastruktur
Vårt första uppdrag för teknikkonsultföretaget Grontmij är klart – en broschyr för affärsområde Infrastruktur och miljö. Vi ansvarade för intervjuer och faktainsamling, copy, bildlösningar och grafisk produktion. Broschyren innehöll bland annat presentation av Grontmijs aktuella projekt, som nya E18 Hjulsta–Kista, Söderledstunneln, uppgradering av tunnelbanans röda linje samt Citybanan, inklusive kundcitat. Fler jobb för Grontmij är på gång – vi ser fram emot fortsatt gott samarbete!
Grontmij – Miljö och infrastruktur

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies