TrainDrivers och RushRail på Future Transport 2011

TrainDrivers och RushRails mässmonter

TrainDrivers och RushRails mässmonter

TrainDrivers och RushRail ville ha en enklare, gemensam, monter på Future Transport-mässan, 4–6 oktober 2011, i Jönköping.

Vårt uppdrag bestod i att hålla i kontakterna med mässan, formge montern samt se till att allt material blev tryckt och levererat i tid till mässan. Underleverantör Janne Stjernholm hjälpte oss som vanligt med att sätta upp montern på plats. Hurra! uppdaterade även TrainDrivers företagsbroschyr från 2006 inför mässan.

TrainDriver, ett bemanningsföretag för lokförare, har anlitat oss för reklam och information sedan 2006 då vi skapade två annonser samt en företagsbroschyr till dem. RushRail som sköter Intermodala transporter runt om i Sverige är ett nyetablerat företag. Janne Limdqvist är vd för RushRail och med i styrelsen för TrainDrivers.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies