Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Information om IPv6 – ett nytt internetprotokoll

I oktober 2011 tog vi fram en folder för Post- och telestyrelsen (PTS) om hur man inför IPv6, som är ett nytt internetprotokoll. IPv6 utvecklades på grund av att antalet möjliga adresser i IPv4 inte är tillräckligt. I samband med foldern producerade vi även tre rollups och tre affischer för att informera om IPv6. I mars 2013 tog vi fram ännu en folder med tips till dem som vill upphandla IPv6.

Folder

IPv6-folder

Rullplanscher

IPv6 rullplanscher

Affischer

IPv6 affisch

IPv6 affisch

IPv6 affisch

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies