Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! Stockholmshem valde oss!

Hurra! ska producera Stockholmshems årsredovisning för 2011. Med 25 500 lägenheter och 3 100 lokaler är Stockholmshem landets näst största bostadsföretag. Företaget ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholm Stadshus AB. Vi är förstås glada och laddade inför uppdraget och ser fram emot att lära känna vår nya kund bättre framöver.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies