Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Snabba produktblad för Fundior

Produktblad för Fundior
Vi har formgivit och producerat informationsmaterial för finans- och fastighetsbolaget Fundior: en produktfolder om deras försäkringar och sju produktblad om deras investeringsprodukter. Materialet togs fram med mycket kort varsel inför en mässa i Finland. I uppdraget ingick grafisk form och originalproduktion.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies