Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

IT som en dans – broschyr för Bolero

Omslaget till broschyren IT som en dansEtt uppslag ur broschyren IT som en dansEtt uppslag ur broschyren IT som en dansEtt uppslag ur broschyren IT som en dans

För IT-företaget Bolero har vi producerat en företagsbroschyr. I uppdraget ingick att skapa ett grafiskt maner och ett övergripande budskap. Vår lösning, ”IT som en dans”, syftar på att Bolero, som ju även är namnet på en dans, vill förenkla företags IT-miljö samt att de är smidiga att samarbeta med. Utifrån detta skapade vi text- och bildlösningar som presenterar företagets verksamhet på ett säljande sätt.

Konceptet ”IT som en dans” har även använts i annonser, mobilannonser och rollups. Parallellt med dessa projekt har vi utvecklat Boleros grafiska profil samt producerat en profilmanual.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies