Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Filmmodul på Strömkajen

Stockholms Hamnar totalrenoverar Strömkajen i hjärtat av Stockholm. Under pågående arbete visas kortfilmen ”En mötesplats i hjärtat av Stockholm” – nu i uppdaterad version. För denna har Hurra! skapat en filmmodul samt producerat vepor och skyltar med information om vad som pågår. Se resultatet vid Waxholmsbolagets temporära terminal på kajen. Renoveringen pågår vintertid 2009–2013 och kommer innebära betydande förbättringar för skärgårdstrafiken, och alla som rör sig här.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies