Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Helsida för Fundior i Dina pengar

Fundiors helsidesannons i Dina pengar
På uppdrag av Fundior Finans & Försäkring tog vi i februari 2012 fram en helsidesannons för Dina pengar – en bilaga till Aftonbladet. Huvudbudskapet var att Fundior erbjuder landets bästa sparränta. Bild- och textlösningen följer samma linje som tidigare annons och förmedlar att det finns mycket att vinna på att placera på rätt ställe, både när det handlar om pengar och spel. Och den som satsar rätt får pengar över till annat – en ny iPhone till exempel.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies