Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Produktmaterial för Fundior

Produktblad
För finans- och fastighetsföretaget Fundior har vi tagit fram sju olika produktblad om företagets investeringsprodukter samt foldrar om deras försäkringar. Materialet har producerats på flera olika språk och använts på två mässor – en i Finland i november 2011 och en i Spanien i mars 2012. Produktion av grafisk manual, företagsbroschyr med mera pågår.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies