Ja till godshamn i Nynäshamn

Äntligen kom det positiva besked som många väntat på. I mitten av april meddelade Högsta Domstolen att planeringen av den nya godshamnen på Norvikudden i Nynäshamn kan fortsätta. Vi har under flera års tid tagit fram informationsmaterial kring utvecklingsprojektet – annonser, broschyrer, utställningar, faktablad och mycket mer. Nu ser vi fram emot nya spännande uppdrag med fokus på den nya hamnen. På agendan står redan framtagning av nytt gestaltningsprogram, annonsering, utställningsmaterial med mera.

Från 20 juli till 30 juli medverkar Stockholms Hamnar vid Jubileumsregattan i Nynäshamn, som arrangeras för att fira 100-årsminnet av de olympiska seglingarna som hölls här 1912. Jubileet innehåller seglingstävlingar, Classic Boat Meet, Olympic days och andra festligheter. Stockholms Hamnar medverkar i eventområdet med information om bland annat sjöfartens betydelse och självklart om den nya godshamnen på Norvikudden.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies