Mycket på gång i Stockholms Hamnar

Förutom den glada nyheten om klartecken för godshamnen i Nynäshamn, händer mycket annat spännande inom Stockholms Hamnar – inte minst utbyggnaden av Värtapiren med ny passagerarterminal samt ombyggnad av hamnen i Kapellskär med en ny pir med två nya färjelägen.

Den grafiska manualen, ett omfattande projekt som gått hand i hand med utveckling av den grafiska profilen, är klar. Produktion av skyltar och vepor till Strömkajen, Stadsgårdskajen och Värtapiren pågår. Flera broschyrer ska tas fram – en slussbroschyr samt en sopsorteringsguide för kryssningsfartyg.

Dessutom pågår planering och framtagning av material för kommande event. I sommar går ÅF Off Shore Race, Nynäshamnsregattan samt politikerveckan i Almedalen av stapeln, och den 30 september arrangeras Hamnens dag i Stockholm. Missa inte det! Fortsättning följer här på hurra.se.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies