Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Årsredovisning för Stockholmshem

Omslaget till Stockholmshems årsredovisning 2011Ett uppslag ur Stockholmshems årsredovisning 2011Ett uppslag ur Stockholmshems årsredovisning 2011Ett uppslag ur Stockholmshems årsredovisning 2011Ett uppslag ur Stockholmshems årsredovisning 2011Ett uppslag ur Stockholmshems årsredovisning 2011Ett uppslag ur Stockholmshems årsredovisning 2011Ett uppslag ur Stockholmshems årsredovisning 2011

Stockholmshems årsredovisning 2011 är klar. Vi ansvarade för övergripande grafisk form av årsredovisningen – inklusive val av och samarbete med konstnär för omslagsproduktion – produktionsledning, uppdaterad struktur, uppdaterat manér för avsnittsindelning, fotografering av vd, ledning och styrelse, bildbearbetning, omfattande korrekturhantering och tryck. Resultatet blev en 100-sidig, limbunden årsredovisning i A4-format med altarskåpsöppning. Den finns att ladda ner på stockholmshem.se.

Uppdraget fick vi efter upphandling som genomfördes 2010. Aktiebolaget Stockholmshem är med sina 25 500 lägenheter och 3 100 lokaler landets näst största bostadsföretag. Företaget ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholm Stadshus AB.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies