Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Vårnumret av Spåradiskt ute

Omslaget till vårnumret av SpåradisktEtt uppslag ur vårnumret av SpåradisktEtt uppslag ur vårnumret av SpåradisktEtt uppslag ur vårnumret av SpåradisktEtt uppslag ur vårnumret av SpåradisktEtt uppslag ur vårnumret av Spåradiskt

Vårnumret av Spåradiskt, Strukton Rails kund- och personaltidning, har landat. Här kan du se och läsa om Strukton som arbetsgivare, projekt på olika platser i landet, Spårväg City, säkerhet i fokus, den skandinaviska 8-miljonersstaden, höga hastigheter och mycket mer.

Tidningens nuvarande form skapades av Hurra! 2007 och har sedan vidareutvecklats. Vi har producerat tidningen sedan 2003 och haft det övergripande ansvaret sedan 2010, vilket innebär att vi leder redaktionsarbetet med skribenter, fotografer och andra inblandade. Redaktionen består av vår uppdragsgivare, tre fasta externa skribenter samt copywriter, ad och projektledare från Hurra!.

Hurra! har en övergripande redaktionell roll där vi planerar innehåll och utvecklar teman och artiklar i tidningen tillsammans med vår uppdragsgivare. Vi styr sedan hela produktionsprocessen med formgivning, textproduktion, kontakter med skribenter och fotografer, bildval, bildinköp, grafisk produktion samt ansvar för tryckning och distribution.

Årets höstnummer planeras för fullt.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies