Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Nya annonser för Strukton Rail

Strukton Rail – imageannonser

Det har blivit många annonser för Strukton Rail genom åren – både rekryterings- och imageannonser, alla enligt det grafiska maner som vi har skapat. I början av året fick vi i uppdrag att förnya imageannonserna. Resultatet blev ett antal korta grundbudskap som används med eller utan fördjupande text, anpassade för olika format. I annonsen lyfts ett eller ett par ord fram på en hel bildbakgrund – i linje med övrigt material som görs för företaget. Under våren har annonser tagits fram för tidningarna Modern samhällsutveckling, Future Transport och Nordisk Infrastruktur.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies