Projektmanér för Post- och telestyrelsen och EuroDIG

Omslaget till broschyren för EuroDig-konferensen i Stockholm 2012Ett uppslag ur broschyren för EuroDig-konferensen i Stockholm 2012Ett uppslag ur broschyren för EuroDig-konferensen i Stockholm 2012Ett uppslag ur broschyren för EuroDig-konferensen i Stockholm 2012Ett uppslag ur broschyren för EuroDig-konferensen i Stockholm 2012Rullplansch och affisch för EuroDig-konferensen i Stockholm 2012

För Post- och telestyrelsen (PTS) skapade vi ett projektmanér för den årliga europeiska konferensen EuroDIG. PTS var värd för konferensen 2012. Den hölls i Stockholm den 14-15 juni med ca 500 deltagare. Uppdraget omfattade att skapa ett speciellt manér för konferensen samt producera broschyr, affisch, rollups, namnskylt och digitala skyltar i enlighet med projektets nya manér. Till övergripande projektbild valde vi en vy över Stockholm. Bilden är tagen av Stockholmsfotografen Per-Erik Adamsson. Övriga bilder kommer från Visit Stockholms bildbank.

Vi har fått mycket positiv feedback från uppdragsgivare och konferensgäster, både när det gäller det övergripande visuella uttrycket samt broschyren som upplevdes som snygg och informativ.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies