Hurra! för Stockholmshem

Omslaget till Stockholmshems årsredovisning 2011Stockholmshems årsredovisning för 2011, som togs fram av Hurra! under våren, toppar Fastighetsvärldens lista i deras årliga ranking. I motiveringen kan man bland annat läsa:

”En mycket bra sak är att det trots den ordrika presentationen också finns mycket bilder, tabeller och grafer som ansluter till texterna. Dessutom är man inte rädda för att bryta ut en del fördjupningar i faktarutor. De här elementen stöttar varandra och ger både en helhet och möjlighet till snabbare läsning. Denna gång har man filat lite på layouten genom färgkodning av avsnitten för att skilja ut dem. I riskavsnittet har riskklassningen förfinats något, vilket är bra.”

Grattis, säger vi förstås och ser fram emot fortsatt gott samarbete. Hurra! är upphandlade av Stockholmshem sedan 2010, för produktion av årsredovisning.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies