Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hamnfamiljen växer

Pappfigurer

Pappfigurer

Två nya budskapsfigurer har tillkommit i Stockholms Hamnars pappfamilj – en tjej och en kille. De nu sex figurerna är dubbelsidiga, av naturlig storlek och förmedlar budskap om vad hamnen betyder för olika målgrupper, bland annat när det gäller miljö och turism. Figurerna är skapade av Hurra! och används vid olika utställningar och event, till exempel Värtautställningen i Gärdets t-banestation, NordBygg, Nynäshamnsregattan och Hamnens Dag.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies