Stockholms Hamnar ställer ut på Nynäshamnsregattan

Stockholms Hamnars utställning Framtidens NynäshamnStockholms Hamnars utställning Framtidens NynäshamnStockholms Hamnars utställning Framtidens Nynäshamn

Till minne av OS 1912, då de olympiska seglingarna gick i Nynäshamn, arrangeras Jubileumsregattan 2012. I samband med det ställer Stockholms Hamnar ut på temat Framtidens Nynäshamn. I fokus står förstås den planerade godshamnen på Norvikudden, som fick grönt ljus i våras. På Samhällsbyggnadsdagen den 26/7 kommer Magnus Sjöberg, projektledare för Norvikudden, att tala och i montern finns personal på plats för att svara på frågor. Hurra! ansvarar för framtagning av monter med innehåll, bland annat en modell över den nya hamnen.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies