Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Stockholms Hamnar ställer ut på Nynäshamnsregattan

Stockholms Hamnars utställning Framtidens NynäshamnStockholms Hamnars utställning Framtidens NynäshamnStockholms Hamnars utställning Framtidens Nynäshamn

Till minne av OS 1912, då de olympiska seglingarna gick i Nynäshamn, arrangeras Jubileumsregattan 2012. I samband med det ställer Stockholms Hamnar ut på temat Framtidens Nynäshamn. I fokus står förstås den planerade godshamnen på Norvikudden, som fick grönt ljus i våras. På Samhällsbyggnadsdagen den 26/7 kommer Magnus Sjöberg, projektledare för Norvikudden, att tala och i montern finns personal på plats för att svara på frågor. Hurra! ansvarar för framtagning av monter med innehåll, bland annat en modell över den nya hamnen.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies