Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Monter för TYA på Lastbilsmässan

Till mässan Elmia Lastbil 2010 skapade vi en monter för TYA – Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd. Inför årets mässa i augusti fick vi i uppdrag att ta fram en uppdaterad version av montern. Ytan på 56 kvm och platsen på mässan var densamma. Nytt för i år är budskapet som, på en enmetersbård längs väggarna, förmedlar företagets grundläggande värderingar: Säkerhet, Hälsa, Kompetens. Montern innehåller bland annat ett mötesrum och en roterande skylt i taket med företagets logotype och värdeord. Mässbesökare har även möjlighet att tävla i en lastbilssimulatorsmodul från ORYX. Allt material är framtaget enligt Hurra!s idé och manér.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies