Lyckad Hamnens Dag!

Hamnens Dag 2012Hamnens Dag 2012Hamnens Dag 2012Hamnens Dag 2012Hamnens Dag 2012Hamnens Dag 2012Hamnens Dag 2012

Hamnens Dag den 30 september blev ett mycket lyckat event med nästan dubbelt så många besökare som förväntat. Omkring 20 000 personer strosade längs Skeppsbron och Stadsgården bland utställare, restauranger, uppträdanden, tävlingar och mycket mer. Vädergudarna höll sig på vår sida – till och med solen tittade förbi.

Familjefesten inleddes klockan 11:00 med en unison signal från samtliga fartyg som låg uppradade längs kajen, dagen till ära. Evenemangsområdet pryddes av ballonger, baner, vepor och skyltar – allt framtaget av Hurra!.

Även Stockholms Hamnars utställning i Stora Tullhuset var välbesökt. Här fanns, förutom representanter från hamnen, budskapsfigurerna – pappdockor i naturlig storlek, skyltar, vepor och annat informationsmaterial. Fråge- och rittävlingar samt vattenexperiment lockade både vuxna och barn.

Sammantaget ansvarade Hurra! för annonser, baner, vepor, give aways, webbanners, budskapsfigurer, skyltar och programblad. Självklart fanns vi på plats före, under och efter evenemanget för att packa, bära, montera och demontera samt se till att allt fungerade som planerat. Vi har fått många uppskattande ord från olika håll och ser redan fram emot nästa hamnevenemang!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies