Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Korridorblad för Trelleborgs Hamn

Korridorblad

Trelleborgs Hamn är en relativt ny kund hos Hurra!. 2011 skapade vi ett manér för deras marknadsföring av Europakorridorerna i fyra olika säljblad samt en PowerPoint-presentation. Nu i höst uppdaterade vi de fyra befintliga bladen samt tog fram ett nytt, gemensamt blad för alla fyra korridorer.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies