Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Prislistor för Neova

Neova – prislista företagNeova – prislista privatpersoner
Neova – inbjudan företagNeova – inbjudan privatpersoner
Neova – påminnelse företagNeova – påminnelse privatpersoner

För tredje året har vi på uppdrag av Neova producerat 16 olika prislistor för Neovas fjärrvärme inklusive följebrev, inbjudan till informationsträff – allt enligt ett grafiskt manér som vi skapade 2010. Enligt detta manér väljer vi två nya bilder inför varje år – en till företagskunder och en till privatkunder. Bilderna ska andas natur och förmedla att fjärrvärme är ett miljömässigt bra sätt att värma upp bostäder och lokaler. Årets bildtema var insekter på blommor. Materialet skickas till företag och privatpersoner på åtta orter i Sverige.

Neova är Skandinaviens ledande biobränsleföretag. Bland företagets kunder finns stora värmeverk och industrier såväl som villaägare. Samarbetet mellan Neova och Hurra! inleddes i september 2010, då Neova kontaktade oss med anledning av vår erfarenhet av samarbete med företag inom energi- och fjärrvärmebranschen.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies