Hurra! Höga betyg i kundundersökning!

Inte för att skryta, men vi bara måste berätta om vår senaste kundundersökning*, eller resultatet snarare. När det gäller ”totalupplevelsen av Hurra!” snittade vi med en stark 8, av 10 möjliga. Kul, tycker vi förstås! Men inget är så bra att det inte kan bli bättre. Självklart arbetar vi vidare för att utveckla oss på alla håll och kanter – och göra våra kunder ännu nöjdare.

Här följer några spridda kommentarer från undersökningen: ”Fantastiska”, ”Känner förtroende”, ”levererar helhet”, ”prestigelösa”, ”proffsiga”, ”bra bollplank”, ”socialt kompetenta”, ”tar ansvar för deadline”, ”trevlig AW”, ”guldstjärna”, ”betyg 9,5 för totalupplevelse”, ”betyg 10 för servicenivå”, ”mindre byrå – viktig kund”, ”bra projektledning – enkla kontakter”, ”ställer alltid upp”, ”känner varandra väl”, ”bra samarbete och slutresultat”, ”vill att kunden ska lyckas”, ”inte bara sälja timmar – konstruktiv dialog”. ”Riktigt bra på texter”, ”framstående när det gäller grafisk formgivning och varumärkesbudskap”…

Vad tycker du? Testa oss och se om du håller med!

* Undersökningen genomfördes av Säljfokus Nordic AB, sommaren 2012.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies