TYA vill locka ungdomar till transportbranschen

TYA, som vi har samarbetat med en längre tid, jobbar tillsammans med ungdomar.se i ett utbildnings- och rekryteringsprojekt. Syftet är att nå ut till, samt locka ungdomar och studenter till transportbranschen. Hurra! har fått uppdraget att ta fram utställningsmaterial till den mobila ”trailerutställningen” samt en affisch inför de årliga uttagningarna, inom transportteknik, till Yrkes-SM.

Resultatet kan ni se här – en affisch med glimtar från trailerutställningen samt en vikvägg som presenterar transportbranschens miljöutmaningar. Affischerna anslås på högstadieskolor för att locka elever till de olika platserna där utställningen, och uttagningarna till Yrkes-SM, äger rum. Vikväggen ställs upp i TYAs trailer och kommer även användas i andra sammanhang.

TYA utställningsmaterial

TYA affisch

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies