Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Strukton laddar för höstens mässa

I oktober är det åter dags för Sveriges ledande transportmässa, Nordic Rail Future Transport. Strukton Rail medverkar med en befintlig monter och Hurra! ansvarar för att ta fram annonser, banners, skyltar, trycksaker, give aways med mera, samt arrangerar aktiviteter för att locka besökare till montern och väcka intresse för Strukton som företag och arbetsgivare.

Parallellt med mässförberedelserna producerar vi höstnumret av Spåradiskt. Tidningen levereras lagom till mässan.

Resultatet ser du i Struktons monter B0690, på Elmia 8–10 oktober. Vi ses väl där?

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies