Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Sju faktafoldrar för Strukton Rail

Strukton Fakta om foldrar
Strukton Fakta om foldrar
Strukton Fakta om foldrar

Inför Strukton Rails medverkan på mässan Nordic Rail Future Transport i oktober har vi producerat sju faktafoldrar, varav några fanns sen tidigare och behövde uppdateras innehållsmässigt. Samtliga fick ny form och nya bildlösningar. Vi ansvarade för faktainsamling, copy, bildlösningar och grafisk produktion. Foldrarna presenterar Struktons verksamhet och erbjudande inom Projekt och förnyelseuppdrag, Kontrakt, Underhållskontrakt för SL, Hållbarhet och kvalitet, POSS®, Mätteknik samt Arbetsmaskiner.

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies