Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Välkommen till oss, Haninge kommun!

Haninge kommun är en av våra nyaste kunder. Vårt första uppdrag är att ta fram en monter med innehåll för kommunens medverkan på rekryteringsmässan Armada på KTH, Kungliga Tekniska Högskolan, i Stockholm den 19-20 november. Mässan vänder sig till arkitektstuderande och budskapet är att Haninge kommun är en spännande arbetsplats som har mer att erbjuda än många tror. Resultatet ser du här lite längre fram.

Vi är glada för att kunna hälsa Haninge kommun välkomna till Hurra! och ser fram emot fortsatt gott samarbete!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies