Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! för ADDvise
– ny kund!

Hurra! har under hösten inlett ett samarbete med ADDvise som erbjuder helhetslösningar, produkter och tjänster till sjukvårds- och forskningsmiljöer. Samarbetet startade med att ta fram en presentation av koncernen och dess fyra affärsområden Lab, Sjukvård, Sonesta och Vågteknik. Uppdraget omfattade kreativa lösningar av text och bild samt grafisk produktion av fem olika presentationer, på svenska och engelska. Vi har även producerat ett affärsbrev samt arbetar med att ta fram etiketter för ADDvises laboratorieinredning. Kul förstås, tycker vi och ser fram emot fler spännande uppdrag!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies