Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! för Sepab
– ny kund

Hurra! har inlett ett samarbete med Sepab, som utvecklar fordonsprodukter för säkerhet, nationell anpassning, effektivitet och komfort. Först ut var en rad pressmeddelanden om en ny smart lampa för motorvärmare samt olika batteriladdare från Modernum.

Modernum är ett dotterbolag till Sepab, och en av de största aktörerna när det gäller batteriladdare – sedan tidigt 80-tal har de sålt över 900 000. Vi ser fram emot att lära känna både Sepab och Modernum ännu bättre genom fler uppdrag framöver!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies