Nummer 14 för Stockholms Hamnar!

Stockholms Hamnars årsredovisning 2013Stockholms Hamnars årsredovisning 2013Stockholms Hamnars årsredovisning 2013Stockholms Hamnars årsredovisning 2013Stockholms Hamnars årsredovisning 2013Stockholms Hamnars årsredovisning 2013Stockholms Hamnars årsredovisning 2013

Nu är den klar, den fjortonde i raden av årsredovisningar som vi har gjort för Stockholms Hamnar! Förutom att redovisa årets resultat och händelser, är syftet att sprida kunskap om hamnens breda verksamhet bland kunder, allmänhet, ägare och andra intressenter.

2013 har präglats av den pågående utvecklingen i den växande Stockholmsregionen, där stad och hamn formas sida vid sida. Stockholms Hamnars stora projekt är självklara inslag i årsredovisningen. Under 2013 togs det första spadtaget för den nya Värtahamnen och de förberedande arbetena i Kapellskärs Hamn startade.

Trots en tuff marknad slog antalet kryssningspassagerare och containrar nya rekord 2013. Dessutom togs ytterligare ett steg med verksamhetens hållbarhetsrapportering, som sedan förra året är en integrerad del i årsredovisningen.

Läsaren får möta några av hamnens intressenter inom hållbarhet – kunden Viking Line, ägaren Stockholms stad, miljöorganisationen WWF samt en närboende. Stockholms största solcellsanläggning, det nya fartyget Viking Grace samt prisbelönat arbete med miljö och kommunikation, är andra saker som lyfts fram.

Som vanligt har Hurra! ansvarat för projekt- och produktionsledning, upplägg och struktur, kreativa och grafiska lösningar, diagram, tabeller och bildval inklusive fotoregi, originalproduktion samt intervjuer med intressenter, copy och textkorrektur.

Både Stockholms Hamnar och Hurra! är mycket nöjda med resultatet – en 104 sidor tjock årsredovisning i format A4, med gott om bilder som speglar verksamheten under året, enligt den grafiska form och det bildspråk som vi har skapat och vidareutvecklat för Stockholms Hamnar genom åren.

Hurra! har samarbetat med Stockholms Hamnar sedan mitten av 90-talet. 2014 inleds en ny upphandlingsperiod på minst två år. Det ser vi fram emot!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies