Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Hurra! Nu är avtalet i hamn!

Efter avslutad upphandling står det klart att vi fortsätter det goda och nära samarbetet med Stockholms Hamnar i minst två år till. Självklart är vi glada för förtroendet och taggade inför kommande uppdrag.

”Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete med Hurra! – en trygg partner som vi har fullt förtroende för. De kan vår verksamhet och bransch, och de kan kommunikation. Tillsammans ska vi fortsätta att arbeta för att stärka vårt varumärke och kommunicera i världsklass!” Camilla Strümpel, kommunikationschef, Stockholms Hamnar

Hurra! har varit Stockholms Hamnars kommunikationspartner sen mitten av 90-talet. Vi har bland annat skapat och vidareutvecklat deras grafiska profil, producerat annonskampanjer, en mängd trycksaker och årsredovisningar samt ansvarat för en rad utställningar och evenemang. Förra året prisades Stockholms Hamnar för näst bästa hamnkommunikation i världen!

Nyligen levererades årsredovisningen för 2013 – den fjortonde i raden. På tur står ett antal skyltar, vepor, nyhetsblad och broschyrer, och i höst väntar sjöfartsfesten Hamnens dag. Boka in den 21 september redan nu!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies