Hurra! En reklambyrå i Stockholm

Vi hjälper företag med allt från långsiktigt varumärkesbyggande och stora kampanjer till enstaka uppdrag och mindre produktioner. Mässor, årsredovisningar, kundtidningar, trycksaker, annonser, webbplatser och digitala presentationer är vanliga uppdrag. Främst arbetar vi med kommunikation mellan företag, B2B.

Mer om oss →

Stockholmshems årsredovisning klar

Stockholmshem årsredovisning 2013Stockholmshem årsredovisning 2013Stockholmshem årsredovisning 2013

Ännu en laddning av Stockholmshems konstprydda, topprankade* årsredovisning är tryckt och levererad. Denna gång fick vi i uppdrag att göra en nedbantad tryckt version då kunden vill satsa mer på en webbaserad variant, för vilken vi producerade ett antal diagram.

Hurra! är sedan 2010 upphandlade av bostadsbolaget för produktion av deras årsredovisning. För varje år har vi utvecklat den grafiska formen, vässat samarbetet och effektiviserat arbetsprocessen.

AB Stockholmshem är med sina 25 500 lägenheter och 3 100 lokaler landets näst största bostadsföretag. Företaget ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholm Stadshus AB.

*Stockholmshems årsredovisning för 2011, framtagen av Hurra!, toppade Fastighetsvärldens lista i deras årliga ranking – och sedan dess har den bara blivit bättre!

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies