Byggskyltar för Haninge kommun

För Haninge kommun har vi sommaren 2013 samt sommaren 2014 formgett och producerat byggskyltar till två av deras byggprojekt.

Byggskyltar Haningeterrassen och Albyberg

Först ut var två plogformade skyltar för företagsparken vid Albyberg, mellan Stockholm och Nynäshamn. Skyltarna är placerade vid väg 73 och intill Dalarövägen, och syftar till att marknadsföra företagsparken – att locka företag att etablera sig här när det är dags för inflyttning 2015. Vårt uppdrag bestod i rekognosering och att hitta platser för skyltarna, formgivning, copywriting samt ansvar för tryck och montering av skyltarna på plats.

Nästa projekt var att producera samma typer av skyltar till byggprojektet Haningeterrassen, där Haninge kommun bygger 240 lägenheter och kommunala anrättningar såsom bussterminal, vårdlokaler och biograf intill Haninge centrum.

Byggskylt Haningeterrassen

Byggskylt Albyberg

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies