Brandade hamnbilar

ElbilElbilMiljöbilMiljöbilMiljöbil

Vårt uppdrag för Stockholms Hamnar var att ta fram en dekor som kan appliceras utöver den redan fastlagda dekoren med Stockholms Hamnars logotyp. Dekoren placeras på vissa av Stockholms Hamnars tjänstebilar.

Först tog vi fram dekor till ELBIL, till en Mitsubishi Outlander, som visar en grön elsladd med texten ”VI KÖR HYBRID”. Sedan tog vi fram samma mönster anpassat till Renault Kangoo, en skåpbil, med texten ”100% GRÖN EL”.

Vidare fick vi uppdraget att ta fram dekor till bilar som drivs med GAS, bland annat till en Volkswagen Caddy Maxi kombi. Istället för en grön sladd, har vi här skapat en illustration som syftar till att ge en organisk känsla – bilden kan tolkas både som gröna blad och som vattendroppar – samt texten ”MILJÖBIL”.

Det som håller ihop dekoren är den gröna färgen samt typsnittet

Hurra!   Besöksadress: Bågljusvägen 3 | Postadress: 112 19 Stockholm | Telefon: 070-751 69 30‬ | Cookies